Κατηγορίες
Κατασκευαστής

Μάσκες Σκι

Μάσκες Σκι - Μάσκες Snowboard

Ψάχνετε για μάσκες σκι ή μάσκες snowboard είσαστε στο πιο εξειδικευμένο κατάστημα. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι τα μάτια μας αξίζουν την προσοχή μας ειδικά στο σκι και το snowboard. Οι υπεριώδεις ακτινοβολίες του ήλιου αντανακλούν στο χιόνι και γίνονται ακόμα πιο επικίνδυνες για τα μάτια μας, συνεπώς απαιτείται και ανάλογη προστασία. Μία καλή μάσκα θα πρέπει να μπλοκάρει τη βλαβερή ακτινοβολία και ταυτόχρονα να προσφέρει ζωντανά χρώματα και άφθονο κοντράστ σε συνδυασμό με τέλεια εφαρμογή. Είναι κρίμα οι ώρες ευχαρίστησης να στιγματίζονται από την  κούραση των ματιών σας, γι’αυτό πρέπει οι μάσκες σκι και οι μάσκες snowboard να αποτελεί προτεραιότητα του εξοπλισμού σας.

ανά σελίδα

ΜΑΣΚΕΣ ΓΙΑ ΣΚΙ - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

 

Φακοί TVT POLA

Η τελευταία προσθήκη στους φακούς TVT (TransVisionTechnology) είναι οι TVTPOLA. Η πορτοκαλί κατηγορία είναι ιδανική για όλες τις καιρικές συνθήκες. Όπως όλοι οι φακοί TVT, η επικάλυψη/επίστρωση καθρέφτη εφαρμόζεται στο εσωτερικό των φακών δημιουργώντας μοναδική εμφάνιση και αντοχή σε τυχόν γρατζουνιές.

   Αποτελεσματική όραση εγγυημένη από την ενίσχυση της αντίθεσης (contrast) που εφαρμόζεται στην οικογένεια όλων των φακών TVT.

Οι φακοί POLA είναι ενδεδυμένοι με μικροσκοπικές κάθετες ρίγες που επιτρέπουνε μόνο το φως υπό γωνία να εισέρχεται στα μάτια. Έτσι, η αντηλιά εξαλείφεται, διότι τα οριζόντια κύματα του φωτός αδυνατούν να διαπεράσουν το κάθετο φίλτρο της μάσκας του σκι. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα αυξημένα χρώματα και αντίθεση αυτών, όπως επίσης και λιγότερη κούραση για τον χρήστη της μάσκας, αυξάνοντας έτσι την ευχαρίστησή του.

TVTRED / GREEN.

   Οι κόκκινοι φακοί βοηθούν στην εστίαση των απαραιτήτων. Οι κόκκινοι μπλοκάρουνε κυρίως τις μπλε συχνότητες του ορατού φάσματος του φωτός και επικεντρώνονται στις κίτρινες και κόκκινες φασματικές περιοχές. Σε χιονισμένο περιβάλλον αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια αυξημένη αντίληψη της αντίθεσης/σύγκρισης (contrast) των χρωμάτων.

Οι πράσινοι φακοί τείνουν στην αρμονία/ αίσθηση αρμονίας όπως και στην ανανέωση της διάθεσής μας. Σε σύγκριση με τα άλλα χρώματα των φακών, οι πράσινοι, επηρεάζουν λιγότερο την οπτική αντίληψη αλλά βοηθούν στην αύξηση της όρασης εν γένει ειδικά σε ιδιαίτερα φωτεινές συνθήκες.

ΣΕΙΡΑ GLOBE

Οι μάσκες για σκι GLOBE αποτελείται από έναν μεγάλο και τολμηρής σχεδίασης φακό. Όλα τα μοντέλα προσφέρουν υψηλότατη προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία (UV) και ιδιότητες κατά της ομίχλης. Η κατασκευή χωρίς σκελετό δημιουργεί ένα μοντέρνο περίγραμμα που είναι απόλυτα συμβατό με όλα τα κράνη. Επιπλέον, το γρήγορο σύστημα αλλαγής των φακών επιτρέπει την αλλαγή επάνω στην κίνηση.

ΣΕΙΡΑ GALACTIC

Οι μάσκες για σκι GALACTIC αποτελεί μια μεσαίου μεγέθους μάσκα, χωρίς σκελετό και σε συνδυασμό με τους διπλούς φακούς διαθέτει κορυφαία προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία σε προσθήκη με τις αντιομιχλικές ιδιότητές της. Επιπλέον, το διπλό μαλακό αφρώδες υπόστρωμα είναι επενδεδυμένο με μικρο-ίνες FLEECE για κορυφαία άνεση.

ΣΕΙΡΑ INFINITY

Οι μάσκες για σκι INFINITY, συνδυάζει στυλ με την μέγιστη προστασία των ματιών σε μεσαίου μεγέθους φακού. Η κυλινδρική κατασκευή των διπλών φακών προσφέρει εξαιρετική προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία και αντιομιχλικές ιδιότητες σε συνδυασμό με ανώτερο οπτικό πεδίο.

ΜΑΣΚΕΣ ΓΙΑ ΣΚΙ SOLAR


Οι μάσκες για σκι SOLAR αποτελούν επανάσταση για την προστασία των ματιών στο βουνό και βραβεύτηκε με το βραβείο ISPO-2016. Με ντελικάτη γραμμή, πανάλαφρο και γυμνό από σκελετό και με την προσθήκη αφρώδους υλικού κατευθείαν επάνω στο διπλό φακό δημιουργεί την τέλεια μάσκα για συνειδητοποιημένους σκιέρ αναψυχής.