Κατηγορίες

Μάσκα HEAD Solar FMR green (2019)

394468

Τιμή

49,95 €

Increase quantity Decrease quantity

  • Παρακαλούμε λόγω όγκου παραγγελιών επικοινωνήστε μαζί μας για την διαθεσιμότητα.
  • Άμεση αποστολή: συνήθως 2 εργάσιμη μέρα
  • Δωρεάν μεταφορικά: για αγορές άνω των 150€

Μάσκα για ski και snowboard HEAD SOLAR FMR 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η μάσκα για σκι και snowboard SOLAR είναι επαναστατική όσον αφορά την προστασία των ματιών στο βουνό. Έχει ιδανική λεπτή γραμμή, είναι ελαφριά, η κατασκευή της είναι χωρίς σκελετό και έχει ενίσχυση η οποία εφαρμόζει άμεσα στους σφαιρικούς διπλούς φακούς τις που καθρεφτίζουν. Αγοράστε μία και βιώστε την επανάσταση. 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Το FMR κάνει τους φακούς της HEAD να καθρεφτίζουν, παρέχοντας αυξημένη προστασία κατά των ακτίνων του ηλίου. Η ακτινοβολία στο βουνό είναι έντονη οπότε οι αναβάτες χρειάζονται μέγιστη προστασία.
  • Το Dual-density Comfort Foam με Microfleece είναι μία διπλής πυκνότητας ενίσχυση φτιαγμένη από μαλακό fleece για πρόσθετη άνεση. Οι ενισχύση και το fleece εξυπηρετούν διαφορετικούς σκοπούς. Η μία κάνει την μάσκα να μην θαμπώνει, ρυθμίζει το εσωτερικό κλίμα και προσφέρει στήριξη, ενώ το fleece δημιουργεί το ιδανικό περιβάλλον άνεσης ανάμεσα στην μάσκα και το δέρμα σας.
  • Οι Πολυανθρακικοί Διπλοί Φακοί έχουν μικρό βάρος, παρέχουν 100% προστασία από την ακτινοβολία  UV και είναι 10 φορές πιο ανθεκτικοί στην πρόσκρουση από το συμβατικό γυαλί ή το πλαστικό. Αυτό τους κάνει ιδανικούς για σπορ στο βουνό.
  • Οι Σφαιρικοί Φακοί έχουν μία κάθετη και οριζόντια καμπύλη για πραγματικά καθαρό εύρος όρασης. Είναι λειτουργικοί και δείχνουν ωραίοι.
  • Οι όροι UV400 & Αντι-θαμπτωτικό αναφέρονται στις εκπληκτικές προστατευτικές ιδιότητες των φακών της HEAD κατά της ακτινοβολίας UV και στην ικανότητά τους να ελαχιστοποιούν το θάμπωμα.  Η ακτινοβολία στο βουνό είναι έντονη οπότε οι αναβάτες χρειάζονται μέγιστη προστασία καθώς και αντί-θαμπωτικές ιδιότητες για να εξασφαλισθεί καλύτερη ορατότητα.

Γράψτε μια κριτική

Μάσκα HEAD Solar FMR green (2019)

Μάσκα HEAD Solar FMR green (2019)

Γράψτε μια κριτική

30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία