Κατηγορίες

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

Αθλητικά παπούτσια: είσαι ένας  αθλητής παγκόσμιας κλάσης, είναι το χόμπι σου ο αθλητισμός  ή τα αθλητικά παπούτσια είναι μέρος του καθημερινού σου  στυλ, ψαχνής κάτι άνετο και ξεκούραστο για ολόκληροι την διάρκεια της μέρας στην δουλεία στην βόλτα στο γυμναστήριο και για οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα στο parnass sport  θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από τα πιο δημοφιλής αθλητικά παπούτσια στoν κόσμο όπως, παπούτσια nike, adidas παπούτσια, sneaker, ποδοσφαιρικά παπούτσια, παπούτσια μπάσκετ, παπούτσια running, παπούτσια για τρέξιμο καθώς και ορειβατικά μποτάκια.

ανά σελίδα

Αθλητικά παπούτσια με τις τεχνολογίες από την UNDER ARMOUR

HOVR Technology: η νέα τεχνολογία στα αθλητικά παπούτσια UNDER ARMOUR HOVR, μεγιστοποιεί τόσο την απορρόφηση κραδασμών όσο και την επιστροφή ενέργειας ανά βηματισμό. Ένα άλλο βασικό στοιχείο του συστήματος απορρόφησης UA HOVR, είναι το «Energy Web», ένα πλέγμα που αγκαλιάζει τον πυρήνα απόσβεσης και παρέχει άμεση απόκριση και μέγιστη επιστροφή ενέργειας.

Charge Cushion: η τεχνολογία στα αθλητικά παπούτσια Charge Cushion προσφέρει μέγιστη απορρόφηση κραδασμών σε κάθε πάτημα, άνεση, εναλλαγές κατεύθυνσης, αλλά και επιστροφή ενέργειας.

Micro G: το αφρώδες υλικό Micro G είναι ένα υλικό που συνδυάζεται με τον κλασσικό αφρό EVA και καουτσούκ προκειμένου να παρέχει μεγαλύτερη ελαστικότητα και απορρόφηση. Σε πολλά αθλητικά παπούτσια η παρουσία του αφρού υποδηλώνεται από μια σειρά από κυκλικές κουκίδες στην κεντρική σόλα που λειτουργούν ως αυλακώσεις συμπίεσης. Αυτές επιτρέπουν στον αφρό και την μεσαία σόλα να συμπιέζονται πιο εύκολα και να δίνουν στον χρήστη μια μαλακότερη διαδρομή.

EVA: το αφρώδες υλικό EVA χρησιμοποιείται για απορρόφηση κραδασμών. Είναι το πλέον διαδεδομένο υλικό το οποίο το χρησιμοποιούν οι περισσότερες εταιρείες αθλητικά παπούτσια . Είναι αντιβακτυριδιακό, προσαρμόζεται σε όλες τις συνθήκες θερμοκρασιών και μπορεί εύκολα να καθαριστεί.