Κατηγορίες

Blog

Recent Post

Recent comment

There is no comment

Tag cloud

There is no tag

Ski & Snowboard Service

Η ομάδα του snowboardholics.gr επισκέφτηκε το κατάστημα μας και έγραψε για τις υπηρεσίες μας ski & snowboard service.

Επιτέλους έφθασε η ώρα να βγάλουμε από τις αποθήκες τον χειμερινό εξοπλισμό μας και να ξεχυθούμε στις πίστες. Αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε για  το χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού. Πρώτη και απαραίτητη κίνηση πριν ανέβουμε στο βουνό είναι να κερώσουμε τα σκι και τις σανίδες μας.

Ποιο είναι το καταλληλότερο μέρος για να γίνει η δουλειά μας εύκολα, γρήγορα και φθηνά?

Η απάντηση είναι στο κατάστημα Parnass, ένα τεράστιο και φουλ εξοπλισμένο μαγαζί, στο οποίο μπορείτε να αγοράσετε ή νοικιάσετε οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε από χειμερινό εξοπλισμό, επιλέγοντας ανάμεσα σε δεκάδες προϊόντα υψηλής ποιότητας, τα οποία ανανεώνονται κάθε χρόνο ακολουθώντας πιστά τη μόδα και την τεχνολογία.

Πέραν των ανωτέρω, το συγκεκριμένο κατάστημα διαφοροποιείται από τα υπόλοιπα στο εξής: διαθέτει το μοναδικό αυτοματοποιημένο μηχάνημα στην Ελλάδα επιδιόρθωσης και κερώματος των σκι σας.

Όσο εσείς απολαμβάνετε τον καφέ σας (ναι, το κατάστημα διαθέτει ΚΑΙ καφετέρια με τζάκι!) οι υπεύθυνοι της επιχείρησης περνάν διαδοχικά τα σκι σας από τις μηχανολογικές μονάδες των εγκαταστάσεών τους, κάνοντας τα σκι σας να λάμπουν σαν καινούρια!

Παρακολουθήσαμε τη διαδικασία και έχουμε να σας πούμε ότι πραγματικά θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα, το οποίο είναι γρήγορο, άμεσο και προπαντώς εξαιρετικά οικονομικό!

Την επόμενη φορά που θα μεταβείτε στο χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού, μην αμελήσετε να κάνετε στάση στο εν λόγω κατάστημα.

Για του λόγου το αληθές δείτε το video που ακολουθεί!

 

Πηγή:  http://snowboardholics.gr

Post by Parnass Admin

0 Comment

Comment (0)