keyboard_arrow_up
HEAD Globe TVT + Pola
  • HEAD Globe TVT + Pola

Μάσκα Σκι HEAD Globe TVT + Pola (2021)

390109
Μάσκα Σκι HEAD Globe TVT + Pola (2021)
200,00 €
με ΦΠΑ
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

  Άμεση αποστολή

συνήθως 2 εργάσιμες μέρες

  Δωρεάν μεταφορικά

σε όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 150€

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Η μάσκα σκι GLOBE είναι μια μάσκα με μεγάλο, τολμηρό φακό με καμπυλωτό σχεδιασμό. Ο διπλός φακός προσφέρει κορυφαίες ιδιότητες προστασίας από την υπεριώδη ακτινοβολία και αντιθαμπώματος, ενώ η κατασκευή του χωρίς πλαίσιο δημιουργεί ένα σύγχρονο περίγραμμα που είναι απόλυτα συμβατό με το κράνος σκι. Το σύστημα γρήγορης αλλαγής φακών ταχύτητας - Speed ​​Snap - επιτρέπει στους φακούς να μετακινούνται εν κινήσει και η νέα τεχνολογία φακού TVT προσφέρει βελτιωμένη αντίθεση και βελτιωμένη αντοχή στις γρατζουνιές. Οι πολωμένοι φακοί είναι ελασματοποιημένοι με μικροσκοπικές κατακόρυφες λωρίδες που επιτρέπουν μόνο σε κάθετα γωνιακό φως να εισέρχεται στα μάτια του χρήστη. Η αντανάκλαση εξαλείφεται επειδή τα οριζόντια φωτεινά κύματα δεν μπορούν να παρακάμψουν το κατακόρυφο φίλτρο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα αυξημένη αντίληψη χρώματος και αντίθεσης, αυξημένη προσοχή και μειώνει την κούραση.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Χρώμα:  TVT Pola
Φακός:  TVT Pola orange: S2, VLT 19%

S2: Φακός για μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες

Polarized Lens: Οι πολωμένοι φακοί είναι ελασματοποιημένοι με μικροσκοπικές κατακόρυφες λωρίδες που επιτρέπουν μόνο στο κάθετο γωνιακό φως να εισέλθει στα μάτια του χρήστη. Η αντανάκλαση εξαλείφεται, επειδή τα οριζόντια φωτεινά κύματα δεν μπορούν να παρακάμψουν το κατακόρυφο φίλτρο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της αντίληψης χρώματος και αντίθεσης, την αυξημένη προσοχή και τη μείωση της κούρασης.

Trans Vision Technology (TVT): Το TVT είναι μια τεχνολογία που αυξάνει την αντίθεση για μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες. Οι φακοί tvt είναι επίσης εξαιρετικά ανθεκτικοί στις γρατσουνιές.

Scratch resistant: Η επίστρωση καθρέφτη σε αυτό το φακό εφαρμόζεται στο εσωτερικό. Αυτό προστατεύει το εξωτερικό στρώμα από τις γραντζουνιές ή τη φθορά με την πάροδο του χρόνου.

Toric lens: Ο φακός toric είναι σε σχήμα καμπύλης κατά τρόπο που αποτρέπει την οπτική παραμόρφωση και πρσφέρει μία τολμηρή και μοντέρνα εμφάνιση.

Double lens: ο πολυανθρακικός διπλός φακός είναι ένας ελαφρύς φακός που παρέχει 100% προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία και είναι 10 φορές πιο ανθεκτικός σε σύγκριση με το συμβατικό γυαλί ή πλαστικό.

UV400 & Antifog: Αυτά τα χαρακτηριστικά αναφέρονται για τις έντονες προστατευτικές ιδιότητες των φακών HEAD και την ικανότητά τους να ελαχιστοποιούν την ομίχλη. Το φως στο βουνό είναι έντονο και χρειάζεστε την καλύτερη δυνατή προστασία όπως και τις αντιθαμβωτικές ιδιότητες για να διατηρείτε την καλύτερη ορατότητα.

Extreme Wide Field of Vision: Οι μάσκες σκι της HEAD με ένα πολύ ευρύ οπτικό πεδίο είναι ιδανικές για τους αθλητές, επιτρέποντας μια στενή αεροδυναμική ολίσθηση χωρίς μειωμένη όραση.

Triple Layer Foam: Διπλής πυκνότητας αφρός με microfleece είναι ένας συγκολλημένος αφρός με ένα μαλακό fleece για μεγαλύτερη άνεση. οι δύο αφροί εξυπηρετούν διαφορετικούς σκοπούς, συμπεριλαμβανομένου του αντιθαμπώματος, της ρύθμισης του κλίματος του περιβάλλοντος και της επένδυσης ενώ το fleece δημιουργεί την ιδανική στρώση άνεσης μεταξύ γυαλιού και δέρματος.

Venting Foam: Ο αφρός εξαερισμού επιτρέπει τη μεταφορά αέρα, θερμότητας και υγρασίας. Όταν χρησιμοποιείται στη μάσκα σκι, αποτρέπει την ομίχλη και δημιουργεί το ιδανικό κλίμα μέσα σε ένα ζευγάρι γυαλιά.

Speed Snap Lens Exchange: Η ταχεία εναλλαγή φακών είναι ένα γρήγορο και εύκολο σύστημα αλλαγής φακών. Οι φακοί αλλάζουν γρήγορα και εύκολα, επιτρέποντας στον σκιέρ να συμβαδίζει με τις μεταβαλλόμενες συνθήκες φωτισμού. Βήμα 1: Πάρτε το προστατευτικό γυαλί και στα δύο χέρια, τοποθετώντας το ένα χέρι στο κύριο πλαίσιο και το άλλο στο φακό. Βήμα 2: Αρχίστε να αποσπάτε το φακό από το κύριο πλαίσιο, ξεκινώντας από την κορυφή. Βήμα 3: Αποσυνδέστε τους υπόλοιπους γάντζους από το κύριο πλαίσιο, με κυκλική σειρά. Βήμα 4: Αφαιρέστε το φακό. Για να επανασυνδέσετε το φακό, ακολουθήστε τις οδηγίες με αντίστροφη σειρά. Ξεκινήστε από την πλευρά σας, απλά πατήστε τα άγκιστρα ασφάλισης στο κύριο πλαίσιο, που τελειώνει στην κορυφή.

Χαρακτηριστικά

Φύλο
Α-Γ
ΑΝΔΡΙΚΑ
ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
Rated 5 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews