keyboard_arrow_up
Μάσκα Σκι HEAD Horizon 2.0 TVT Pola (2021)
  • Μάσκα Σκι HEAD Horizon 2.0 TVT Pola (2021)

Μάσκα Σκι HEAD Horizon 2.0 TVT Pola (2021)

391010
Μάσκα Σκι HEAD Horizon 2.0 TVT Pola (2021)
190,00 €
με ΦΠΑ
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

  Άμεση αποστολή

συνήθως 2 εργάσιμες μέρες

  Δωρεάν μεταφορικά

σε όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 150€

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η μάσκα σκι HORIZON TVT είναι μια δημιουργία της HEAD και των επαγγελματιών αθλητών της. Παρέχει εξαιρετική άνεση, απαράμιλλη προστασία των ματιών, λειτουργικότητα και στιλ σε όλο τα χειμερινά αθλήματα. Στα χαρακτηριστικά γνωρίσματα περιλαμβάνονται η απόλυτη προστασία από τγν υπεριώδη ακτινοβολία και την αντιθαμβωτική δράση, ένα πολύ ευρύ οπτικό πεδίο, σύστημα ανταλλαγής φακών ταχύτητας Snap, συμβατότητα με κράνος σκι και στήριξη λουριών από σιλικόνη χωρίς ολίσθηση. Διαθέτουν επίσης τη νέα τεχνολογία φακού TVT που ενισχύει την αντίθεση και την αντοχή στις γρατζουνιές. Οι πολωμένοι φακοί είναι ελασματοποιημένοι με μικροσκοπικές κατακόρυφες λωρίδες που επιτρέπουν μόνο σε κάθετα γωνιακό φως να εισέρχεται στα μάτια του χρήστη. Η αντανάκλαση εξαλείφεται επειδή τα οριζόντια φωτεινά κύματα δεν μπορούν να παρακάμψουν το κατακόρυφο φίλτρο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα αυξημένη αντίληψη χρώματος και αντίθεσης, αυξημένη προσοχή και μείωση της κούρασης.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Χρώμα:  TVT Pola
Φακός:  TVT Pola orange:  S2, VLT 19%

S2: Φακός για μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες

Cylindrical lens: Ο κυλινδρικός φακός είναι ένας επίπεδος φακός με μία μόνο πλευρική καμπύλη που παρέχει ένα ανώτερο οπτικό πεδίο

Double lens: ο πολυανθρακικός διπλός φακός είναι ένας ελαφρύς φακός που παρέχει 100% προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία και είναι 10 φορές πιο ανθεκτικός σε σύγκριση με το συμβατικό γυαλί ή πλαστικό

UV400 & Antifog: Αυτά τα χαρακτηριστικά αναφέρονται για τις έντονες προστατευτικές ιδιότητες των φακών HEAD και την ικανότητά τους να ελαχιστοποιούν την ομίχλη. Το φως στο βουνό είναι έντονο και χρειάζεστε την καλύτερη δυνατή προστασία όπως και τις αντιθαμβωτικές ιδιότητες για να διατηρείτε την καλύτερη ορατότητα.

Extreme Wide Field of Vision: Οι μάσκες σκι της HEAD με ένα πολύ ευρύ οπτικό πεδίο είναι ιδανικές για τους αθλητές, επιτρέποντας μια στενή αεροδυναμική ολίσθηση χωρίς μειωμένη όραση.

Triple Layer Foam: Διπλής πυκνότητας αφρός με microfleece είναι ένας συγκολλημένος αφρός με ένα μαλακό fleece για μεγαλύτερη άνεση. οι δύο αφροί εξυπηρετούν διαφορετικούς σκοπούς, συμπεριλαμβανομένου του αντιθαμπώματος, της ρύθμισης του κλίματος του περιβάλλοντος και της επένδυσης ενώ το fleece δημιουργεί την ιδανική στρώση άνεσης μεταξύ γυαλιού και δέρματος.

Speed Snap Lens Exchange: Η ταχεία εναλλαγή φακών είναι ένα γρήγορο και εύκολο σύστημα αλλαγής φακών. Οι φακοί αλλάζουν γρήγορα και εύκολα, επιτρέποντας στον σκιέρ να συμβαδίζει με τις μεταβαλλόμενες συνθήκες φωτισμού. Βήμα 1: Πάρτε το προστατευτικό γυαλί και στα δύο χέρια, τοποθετώντας το ένα χέρι στο κύριο πλαίσιο και το άλλο στο φακό. Βήμα 2: Αρχίστε να αποσπάτε το φακό από το κύριο πλαίσιο, ξεκινώντας από την κορυφή. Βήμα 3: Αποσυνδέστε τους υπόλοιπους γάντζους από το κύριο πλαίσιο, με κυκλική σειρά. Βήμα 4: Αφαιρέστε το φακό. Για να επανασυνδέσετε το φακό, ακολουθήστε τις οδηγίες με αντίστροφη σειρά. Ξεκινήστε από την πλευρά σας, απλά πατήστε τα άγκιστρα ασφάλισης στο κύριο πλαίσιο, που τελειώνει στην κορυφή.

Venting Foam: Ο αφρός εξαερισμού επιτρέπει τη μεταφορά αέρα, θερμότητας και υγρασίας. Όταν χρησιμοποιείται στη μάσκα σκι, αποτρέπει την ομίχλη και δημιουργεί το ιδανικό κλίμα μέσα σε ένα ζευγάρι γυαλιά.

Polarized Lens: Οι πολωμένοι φακοί είναι ελασματοποιημένοι με μικροσκοπικές κατακόρυφες λωρίδες που επιτρέπουν μόνο στο κάθετο γωνιακό φως να εισέλθει στα μάτια του χρήστη. Η αντανάκλαση εξαλείφεται, επειδή τα οριζόντια φωτεινά κύματα δεν μπορούν να παρακάμψουν το κατακόρυφο φίλτρο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της αντίληψης χρώματος και αντίθεσης, την αυξημένη προσοχή και τη μείωση της κούρασης.

Trans Vision Technology (TVT): Το TVT είναι μια τεχνολογία που αυξάνει την αντίθεση για μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες. Οι φακοί tvt είναι επίσης εξαιρετικά ανθεκτικοί στις γρατσουνιές.

Scratch resistant: Η επίστρωση καθρέφτη σε αυτό το φακό εφαρμόζεται στο εσωτερικό. Αυτό προστατεύει το εξωτερικό στρώμα από τις γραντζουνιές ή τη φθορά με την πάροδο του χρόνου.

Χαρακτηριστικά

Φύλο
Α-Γ-Π
Rated 5 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews