Κατηγορίες

HEAD Ski Monster 88 Ti SW με δέστρα Head Mojo 11

310846

  • Παρακαλούμε λόγω όγκου παραγγελιών επικοινωνήστε μαζί μας για την διαθεσιμότητα.
  • Άμεση αποστολή: συνήθως 2 εργάσιμη μέρα
  • Δωρεάν μεταφορικά: για αγορές άνω των 150€

> Για να ρυθμίσετε τις δέστρες σας, εισάγετε τις ακόλουθες πληροφορίες:

(Προσαρμοσμένα προϊόντα δεν επιστρέφονται ή ανταλλάσσονται)

Μπότα

Επίπεδο

Βάρος

ΠΕΔΙΛΑ ΓΙΑ ΣΚΙ Head Ski Monster 88

Κατασκευασμένα για να σκίζετε το πατημένο χιόνι, αλλά και με την επιλογή να ανοίγετε διαδρομές εκτός πίστας, τα μεσαίου πλάτους πέδιλα Monster 88 είναι ευέλικτα σκι για όλους τους τύπους εδάφους, ενώ παράλληλα σας προσφέρουν ταχύτητα και ευκινησία αγωνιστικών προδιαγραφών. Είναι ενισχυμένα με camber και rocker της Allride Rocker στην μύτη, για ανώτερο έλεγχο και κίνηση στην πούδρα, και είναι κατασκευασμένα με την επαναστατική μας κατασκευή Graphene WC Sandwich Cap Construction με Titanal, για ενισχυμένο έλεγχο και αποκριτικότητα, όλα ενσωματωμένα σε μία ελαφριά, ανθεκτική και δυνατή κατασκευή. Το καλύτερο  monster για γρήγορο, διασκεδαστικό carving σε κάθε έδαφος.

ΔΕΣΤΡΕΣ ΓΙΑ ΣΚΙ

Σκληρές, συμπαγείς και με ακριβή χειρισμό, οι Attack 13 είναι δέστρες για ελεύθερο σκι, κατάλληλες για όλους τους τύπους εδάφους. Σας προσφέρουν άριστη απόδοση είτε κάνετε άλματα σε ράμπες στο πάρκο, είτε προτιμάτε τα φυσικά άλματα σε απομακρυσμένες περιοχές.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΤΑΧΥΤΗΤΑ:

πολύ γρήγορα

ΕΔΑΦΟΣ

ευέλικτα, εντός και εκτός πίστας 

IKANOTHTA:

κορυφαίοι σκιέρ

ΣΤΥΛ:

άριστη τεχνική σκι

ΜΗΚΗ:

163 / 170 / 177 / 184

ΑΚΤΙΝΑ:

17,4 @ Μήκος 177

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΔΙΛΟΥ ΣΚΙ

133 / 88 / 114 @ Μήκος 177

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Allride Rocker
  • ERA 3.0
  • Graphene
  • Κατασκευή Worldcup Sandwich Cap
  • Δομημένη βάση UHM C base

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΔΙΛΟΥ ΣΚΙ

ΜΕΓΕΘΟΣ(cm) ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ(mm) ΜΕΣΗ(mm) ΟΥΡΑ(mm) ΑΚΤΙΝΑ(m)
184 134 89 115 18,9
177 133 88 114 17,4
170 132 87 113 16,0
163 131 87 112 14,6

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Οι τεχνολογίες Rocker σας προσφέρουν την ικανότητα εύκολων χειρισμών, απίστευτα μεγάλο εύρος στροφών και στοχευμένη σταθερότητα χάρη στα πιεζοηλεκτρικά μας intellifibers.

era3

Η Era 3.0 είναι ένας συνδυασμός τεχνολογιών, σχήματος και γεωμετρίας.

Σκεφτείτε rocker, σκεφτείτε ακτίνα, σκεφτείτε επαναφορά. Σκεφτείτε σε 3 διαστάσεις! 

graphene

Το GRAPHENE είναι το πιο λεπτό και ελαφρύ υλικό που έχει ανακαλυφθεί ποτέ από τους ανθρώπους. Το GRAPHENE είναι επίσης το πιο δυνατό υλικό στον πλανήτη, πιο δυνατό από το διαμάντι και 300 φορές πιο δυνατό από το ατσάλι, ενώ παράλληλα έχει το πάχος ενός ατόμου.

ERA 3.0

ROCKER DONE RIGHT.

Φανταστείτε ένα σκι που ανταποκρίνεται στις ανάγκες οποιουδήποτε σε όλες τις συνθήκες. Ένα σκι για όλους! Όλα σε ένα!  Η HEAD Εra 3.0 δεν είναι μονοδιάστατη για σας. Έχετε ένα πρόβλημα; Το διορθώνουμε! Η  Εra 3.0 είναι ένας συνδυασμός τεχνολογιών, σχήματος και γεωμετρίας. Σκεφτείτε rocker , σκεφτείτε ακτίνα, σκεφτείτε επαναφορά! Σκεφτείτε σε 3 διαστάσεις! 


ALLRIDE ROCKER 
Για υψηλής ποιότητας κίνηση και αυξημένη επίπλευση στο μαλακό χιόνι.
Τοποθετούμε  ένα μεγάλο ποσοστό rocker σε κάθε μοντέλο για να εξασφαλίσουμε την καλύτερη παρουσίαση σε όλα τα επίπεδα ικανότητας. Η κίνηση και η στροφή είναι ευκολότερη για όλους τους σκιερ στο μαλακό χιόνι. 

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΑΚΤΙΝΑ
 Για μεγαλύτερη ευκολία στο στρίψιμο
Η συνηθισμένη rocker κάνει τον σκιερ να τοποθετεί το σκι από το ένα άκρο στο άλλο για να εξασφαλίσει την πλήρη επαφή με το χιόνι. Με την πρωτοποριακή ακτίνα χρειάζεται 50% λιγότερο γώνιασμα για να απολαύσετε το ίδιο αποτέλεσμα.INTELLIRISE REBOUND
Για στοχευμένη σταθερότητα

 Μετακινούμε τα θρυλικά μας πιεζοηλεκτρικά Intellifibers προς την κορυφή του σκι και έτσι δεν υπάρχουν οι ενοχλητικές δονήσεις στη μύτη όπως στα συνηθισμένα rocker skis. Αυτά τα σκι είναι πολύ έξυπνα!

 

Με τα HEAD Era 3.0 skis το σκι είναι πολύ πιο εύκολο και μπορεί κανείς να  κάνει περισσότερα σε οποιοδήποτε έδαφος. Και ο έμπειρος σκιερ και ο αρχάριος γίνονται καλύτεροι...

Γράψτε μια κριτική

HEAD Ski Monster 88 Ti SW με δέστρα Head Mojo 11

HEAD Ski Monster 88 Ti SW με δέστρα Head Mojo 11

Γράψτε μια κριτική

30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία