Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility keyboard_arrow_up
  • -10%
Κράνος Σκι HEAD Varius black (2021)
  • Κράνος Σκι HEAD Varius black (2021)
  • HEAD VARIUS BLACK | ΚΡΑΝΗ ΣΚΙ &SNOWBOARD, 324320

HEAD VARIUS BLACK | ΚΡΑΝΗ ΣΚΙ &SNOWBOARD

324320
HEAD VARIUS BLACK | ΚΡΑΝΗ ΣΚΙ &SNOWBOARD
130,00 €
117,00 € Έκπτωση 10%
με ΦΠΑ
Μέγεθος
Άμεσα διαθέσιμο

  Άμεση αποστολή

συνήθως 2 εργάσιμες μέρες

  Δωρεάν μεταφορικά

σε όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 69€

Τα κράνη σκι VARIUS εγγυούνται μέγιστη προστασία και τέλειο κλίμα μέσα στο κράνος. Το ρυθμιζόμενο σύστημα εξαερισμού Venturi Effect εξαλείφει την υγρασία και τη θερμότητα, διασφαλίζοντας το τέλειο κλίμα και διασφαλίζοντας ότι οι μάσκες σκι δεν θα θαμπώνουν. Η επένδυση microfleece προσφέρει εξαιρετική άνεση.

Sizes      XS/S (52-55 cm), M/L (56-59 cm), XL/XXL (60-63 cm)

Colors    black

IN-MOLD TECHNOLOGY

Με αυτήν την τεχνολογία, το εσωτερικό στρώμα EPS που απορροφά τους κραδασμούς εγχέεται στο σκληρό πολυανθρακικό εξωτερικό περίβλημα και σχηματίζει μια μονάδα που προσφέρει τέλεια προστασία με χαμηλό βάρος.

ADJUSTABLE VENTILATION

Το άνοιγμα των αγωγών αερισμού στο επάνω μέρος του κράνους μπορεί να ρυθμίζεται συνεχώς μέσω ενός χειριστηρίου ολίσθησης.

ACTIVE BOTTOM EDGE

Το Active Bottom Edge μειώνει το θάμπωμα της μάσκας προσφέροντας ενεργό αερισμό. Αυτό συμβαίνει γιατί επιτρέπει την αποβολή του αέρα από τις μάσκες μέσω του κράνους.

VENTURI EFFECT

Το Venturi Effect δημιουργεί το ιδανικό κλίμα μέσα στο κράνος. Αυτό συμβαίνει διότι η ροή αέρα περνά πάνω από το κράνος και διώχνει τη θερμότητα και την υγρασία από το εσωτερικό του κράνους.

MICROFUR

Το υλικό Microfur παρέχει ζεστασιά και εγγυάται βέλτιστη άνεση. Ως επένδυση κράνους, εξασφαλίζει τέλεια εφαρμογή όλη την ημέρα.

BEANIE LINER

Το μαλακό microfleece που επενδύει το εσωτερικό του κράνους προσαρμόζεται τέλεια στο σχήμα του κεφαλιού και, μαζί με το σύστημα εξαερισμού, εξασφαλίζει τη βέλτιστη θερμοκρασία στο εσωτερικό του κράνους.

HEAD 3D FIT

Το Head 3D Fit επιτρέπει την οριζόντια και κάθετη ρύθμιση του κράνους, προσαρμόζοντάς το στο σχήμα του κεφαλιού του χρήστη.

REMOVABLE NECKGATOR

Το NECKGATOR μπορεί να αφαιρεθεί για να ταιριάζει στις μεταβλητές καιρικές συνθήκες και για καθαρισμό.

EN 1077:2007 CLASS B

Το EN 1077 είναι το ευρωπαϊκό πρότυπο για κράνη σκι και σνόουμπορντ που λαμβάνει υπόψη τα αποτελέσματα των δοκιμών σύγκρουσης για τον προσδιορισμό των ιδιοτήτων απορρόφησης κραδασμών και της αντίστασης διάτρησης του εξωτερικού κελύφους. Η κατηγορία Β αυτού του πιστοποιητικού πιστοποιεί κράνη με μαλακά προστατευτικά αυτιών.

Χαρακτηριστικά

Φύλο
ΑΝΔΡΙΚΑ
ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
Rated 5 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews