Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility keyboard_arrow_up
  • -20%
HEAD RADAR 5K POLA | ΚΡΑΝΗ ΣΚΙ & SNOWBOARD, 323141
  • HEAD RADAR 5K POLA | ΚΡΑΝΗ ΣΚΙ & SNOWBOARD, 323141
  • HEAD RADAR 5K POLA | ΚΡΑΝΗ ΣΚΙ & SNOWBOARD, 323141

HEAD RADAR 5K POLA | ΚΡΑΝΗ ΣΚΙ & SNOWBOARD

323141
HEAD RADAR 5K POLA | ΚΡΑΝΗ ΣΚΙ & SNOWBOARD
310,00 €
249,00 € Έκπτωση 20 %
με ΦΠΑ
Μέγεθος
Άμεσα διαθέσιμο

  Άμεση αποστολή

συνήθως 2 εργάσιμες μέρες

  Δωρεάν μεταφορικά

σε όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 69€

Το κράνος σκι της HEAD RADAR 5K POLA με ενσωματωμένο φακό, σας επιτρέπει να φοράτε γυαλιά οράσεως με απόλυτη προστασία. Η άνεση είναι εγγυημένη, και όχι μόνο για όσους φορούν γυαλιά οράσεως. Επιπλέον, το κράνος σας προσφέρει ένα σχεδόν απεριόριστο οπτικό πεδίο ενώ σας προστατεύει αποτελεσματικά από τον άνεμο και τις καιρικές συνθήκες. Η διπλή μάσκα φακού είναι εξοπλισμένη με την πρώτης τάξεως τεχνολογία φακών 5K και προσαρμόζεται αυτόματα στις συνθήκες φωτισμού. Το νέο και κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα Sphere Fit διασφαλίζει την τέλεια εφαρμογή αυτού του καινοτόμου κράνους και η μαγνητική πόρπη Fidlock ασφαλίζει γρήγορα το κράνος χωρίς καμία ταλαιπωρία. Προσθέστε ένα μοντέρνο σπορ σχεδιασμό και έχετε ένα κράνος που τα έχει όλα.

Sizes    XS/S (52-55 cm), M/L (56-59 cm), XL/XXL (60-63 cm)

Colors  black

Visor    5K pola violet: S3, VLT 14%

IN-MOLD TECHNOLOGY

Με αυτήν την τεχνολογία, το εσωτερικό στρώμα EPS που απορροφά τους κραδασμούς εγχέεται στο σκληρό πολυανθρακικό εξωτερικό περίβλημα και σχηματίζει μια μονάδα που προσφέρει τέλεια προστασία με χαμηλό βάρος.

VISOR CONSTRUCTION

Το Visor Construction της HEAD δημιουργεί μια προστατευτική ασπίδα έναντι των ακτίνων UV και του ανέμου και επιτρέπει στους σκιέρ να φορούν γυαλιά. Όπως σε ένα κράνος μοτοσικλέτας, ο φακός μπορεί να χαμηλώσει για να προστατεύσει τα μάτια σας ενώ κάνετε σκι.

360° MICROSHELL

Ολόκληρο το κάτω άκρο του κράνους καλύπτεται επίσης με πολυανθρακικό για την αποφυγή γρατσουνιών και βαθουλωμάτων στον αφρό.

ADJUSTABLE VENTILATION

Το άνοιγμα των αγωγών αερισμού στο επάνω μέρος του κράνους μπορεί να ρυθμίζεται συνεχώς μέσω ενός χειριστηρίου ολίσθησης.

MICROFUR

Το υλικό Microfur παρέχει ζεστασιά και εγγυάται βέλτιστη άνεση. Ως επένδυση κράνους, εξασφαλίζει τέλεια εφαρμογή όλη την ημέρα.

BEANIE LINER

Το μαλακό microfleece που επενδύει το εσωτερικό του κράνους προσαρμόζεται τέλεια στο σχήμα του κεφαλιού και, μαζί με το σύστημα εξαερισμού, εξασφαλίζει τη βέλτιστη θερμοκρασία στο εσωτερικό του κράνους.

SPHERE FIT

Το πατενταρισμένο σύστημα Sphere Fit είναι ένα σύστημα ελεύθερης τοποθέτησης. Τυλίγεται γύρω από το κεφάλι, δημιουργώντας μια άνετη εφαρμογή χωρίς να ασκεί πίεση.

BOA®

Το BOA® Fit System σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τέλεια το κράνος στο κεφάλι σας, δημιουργώντας μια άνετη εφαρμογή χωρίς καμία πίεση.

NECKGATOR

Το Neckgator παρέχει άνεση και ζεστασιά στον χρήστη του κράνους. Προσθέτει άνεση, προσαρμόζεται τέλεια στο λαιμό του σκιέρ, εξασφαλίζοντας όχι μόνο μέγιστη άνεση και αξιόπιστη ζεστασιά, αλλά και βέλτιστη εφαρμογή και προστασία από όλες τις καιρικές συνθήκες.

REMOVABLE EARPADS

Τα μαξιλαράκια αυτιών μπορούν να αφαιρεθούν για να ταιριάζουν στις μεταβλητές καιρικές συνθήκες και για καθαρισμό.

FIDLOCK BUCKLE

Αυτή η πόρπη κλείνει αυτόματα και μπορεί να ανοίξει εύκολα και άνετα, σύροντας την πόρπη πλευρικά μόνο με το ένα χέρι.

5K LENS

Η νέα τεχνολογία φακών 5K έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την όρασή σας στο βουνό. Έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την αντίθεση και να αυξάνει τη ζωντάνια του χρώματος φιλτράροντας ορισμένα μήκη κύματος του οπτικού φάσματος φωτός, αποκαλύπτοντας περισσότερες λεπτομέρειες και εξασφαλίζοντας μια ασφαλέστερη εμπειρία στο χιόνι σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

POLARIZED LENS

Οι πολωτικοί φακοί είναι ελασματοποιημένοι με κάθετες λωρίδες που επιτρέπουν στις ακτίνες να περνούν σε κάθετη γωνία. Οι εκθαμβωτικές, οριζόντιες ακτίνες μειώνονται. Αυτό με τη σειρά του έχει ως αποτέλεσμα καλύτερη αντίληψη των χρωμάτων, μειώνει την κούραση και αυξάνει την εγρήγορση.

RAPID LENS EXCHANGE SYSTEM

Οι εναλλασσόμενοι φακοί μπορούν να αλλάξουν σε δευτερόλεπτα με ένα απλό «κλικ» για γρήγορη προσαρμογή στις μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες.

INTEGRATED VISOR SYSTEM

Ο πρωτοποριακός συνδυασμός κράνους με φακό προσφέρει μέγιστη εφαρμογή και απόδοση. Ο φακός προσαρμόζεται αυτόματα στο πρόσωπο, προστατεύοντας από τον αέρα και το νερό.

DOUBLE LENS VISOR

Ο διπλός φακός αερίζεται και προσφέρει 100% προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία και είναι δέκα φορές πιο ανθεκτικός σε κρούση από το συμβατικό γυαλί ή το πλαστικό.

TORIC LENS

Οι φακοί Toric είναι καμπυλωτοί για την αποφυγή οπτικών παραμορφώσεων.

UV400 & ANTI FOG

Η επίστρωση UV 400 & Anti-Fog περιγράφει την υψηλή προστασία UV των φακών HEAD και την ικανότητά τους να ελαχιστοποιούν την ομίχλη. Το φως στο βουνό είναι έντονο, επομένως χρειάζεστε την καλύτερη δυνατή προστασία καθώς και ιδιότητες κατά της ομίχλης για να εξασφαλίσετε την καλύτερη ορατότητα.

COMFORT FOAM

Ο αφρός Comfort είναι ένας αφρός μονής πυκνότητας που διασφαλίζει τη διατήρηση του ιδανικού κλίματος μέσα στη μάσκα, με ιδιότητες εξαερισμού είναι ο ιδανικός αφρός για γυαλιά.

SPARE VISOR AVAILABLE

Διατίθεται μια ποικιλία επιλογών φακών, που σας επιτρέπουν να προσαρμόζεστε στις μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΜΜΑ ΦΑΚΟΥ

HELMET POUCH INCLUDED

Η θήκη κράνους προστατεύει το κράνους σας από γρατσουνιές και άλλες κρούσεις.

EN 1077:2007 CLASS B

Το EN 1077 είναι το ευρωπαϊκό πρότυπο για κράνη σκι και σνόουμπορντ που λαμβάνει υπόψη τα αποτελέσματα των δοκιμών σύγκρουσης για τον προσδιορισμό των ιδιοτήτων απορρόφησης κραδασμών και της αντίστασης διάτρησης του εξωτερικού κελύφους. Η κατηγορία Β αυτού του πιστοποιητικού πιστοποιεί κράνη με μαλακά προστατευτικά αυτιών.

Χαρακτηριστικά

Φύλο
ΑΝΔΡΙΚΑ
ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
Rated 5 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews