Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility keyboard_arrow_up
  • -20%
HEAD MAGNIFY 5K PHOTO | ΜΑΣΚΕΣ ΣΚΙ & SNOWBOARD, 390511
  • HEAD MAGNIFY 5K PHOTO | ΜΑΣΚΕΣ ΣΚΙ & SNOWBOARD, 390511
  • HEAD MAGNIFY 5K PHOTO | ΜΑΣΚΕΣ ΣΚΙ & SNOWBOARD, 390511
  • HEAD MAGNIFY 5K PHOTO | ΜΑΣΚΕΣ ΣΚΙ & SNOWBOARD, 390511
  • HEAD MAGNIFY 5K PHOTO | ΜΑΣΚΕΣ ΣΚΙ & SNOWBOARD, 390511
  • HEAD MAGNIFY 5K PHOTO | ΜΑΣΚΕΣ ΣΚΙ & SNOWBOARD, 390511

HEAD MAGNIFY 5K PHOTO | ΜΑΣΚΕΣ ΣΚΙ & SNOWBOARD

390511
HEAD MAGNIFY 5K PHOTO | ΜΑΣΚΕΣ ΣΚΙ & SNOWBOARD
250,00 €
199,90 € Έκπτωση 20 %
με ΦΠΑ
Άμεσα διαθέσιμο

  Άμεση αποστολή

συνήθως 2 εργάσιμες μέρες

  Δωρεάν μεταφορικά

σε όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 69€

Η νέα σειρά της  HEAD μάσκες για σκι και snowboard MAGNIFY είναι μοντέρνα, τολμηρή και λειτουργική. Ο φακός με τορική καμπυλότητα μειώνει την παραμόρφωση στο ελάχιστο και προσφέρει απεριόριστο οπτικό πεδίο. Διαθέτει επίσης 5K – ενισχύοντας την αντίθεση και ενισχύοντας τη χρωματική λάμψη. Ο φωτοχρωμικός φακός προσαρμόζει αυτόματα τον τόνο του φακού μεταξύ των κατηγοριών S2 - S3, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες. Σε περίπτωση που εξακολουθείτε να χρειάζεται να αλλάξετε φακούς, το ενσωματωμένο Magnetic Lens Exchange System είναι ο ευκολότερος και ταχύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό. Με την προσθήκη στεγανοποιητικού πλαισίου, ασφαλίζεται ο μαγνητικός φακός και προστατεύεται το γυαλί από τον άνεμο και το νερό. Ο μεγάλος σκελετός μπορεί να πάρει γυαλιά, τα οποία υποστηρίζονται από εξόδους για τους κροτάφους στο κύριο πλαίσιο.

ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Φακός

5K πράσινη φωτογραφία: S1 - S3, VLT 43 - 11%

Χρώμα

πράσινο/μαύρο

Κατάσταση του καιρού

Ηλιοφάνεια συννεφιά

ΤΟΡΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ

Οι φακοί Toric είναι καμπυλωτοί με τρόπο που αποφεύγει την οπτική παραμόρφωση.

ΔΙΠΛΟΣ ΦΑΚΟΣ

Ο διπλός φακός Polycarbonate είναι ένας φακός συγκρίσιμου βάρους που παρέχει 100% προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία και είναι 10 φορές πιο ανθεκτικός στην κρούση από το συμβατικό γυαλί ή πλαστικό. Είναι λοιπόν ο ιδανικός φακός για σπορ βουνού.

UV400 & ΑΝΤΙΟΜΙΧΛΗ

Το UV400 & Anti Fog αναφέρεται στις έντονες προστατευτικές ιδιότητες των φακών HEAD στην υπεριώδη ακτινοβολία και στην ικανότητά τους να ελαχιστοποιούν την ομίχλη. Το φως στο βουνό είναι έντονο, επομένως χρειάζεστε την καλύτερη δυνατή προστασία καθώς και αντιθαμβωτικές ιδιότητες για να διατηρήσετε την καλύτερη ορατότητα.

ΦΑΚΟΣ 5Κ

Η νέα φόρμουλα τόνου φακού 5K αναπτύχθηκε για το αλπικό περιβάλλον. Το 5K ενισχύει την αντίθεση και ενισχύει τη χρωματική λάμψη φιλτράροντας συγκεκριμένα μήκη κύματος του οπτικού φάσματος, αποκαλύπτοντας έτσι περισσότερες λεπτομέρειες και εξασφαλίζοντας μια ασφαλέστερη, λιγότερο κουραστική εμπειρία στο χιόνι σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

ΦΩΤΟΧΡΩΜΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ

Αυτός ο φακός προσαρμόζει αυτόματα τον τόνο του φακού του μεταξύ των κατηγοριών S1 έως S3, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες. Ο φακός τονώνει σε φωτεινές, ηλιόλουστες συνθήκες και επιτρέπει περισσότερο φως να εισχωρήσει στα μάτια σε συννεφιασμένες και συννεφιασμένες καιρικές συνθήκες.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΕΥΡΥ ΟΡΑΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ

Τα γυαλιά HEAD με εξαιρετικά ευρύ οπτικό πεδίο είναι ιδανικά για τους δρομείς, επιτρέποντας ένα σφιχτό αεροδυναμικό τέντωμα χωρίς μειωμένη όραση.

ΑΦΡΟΣ ΤΡΙΠΛΗΣ ΣΤΡΩΣΗΣ

Ο αφρός Comfort διπλής πυκνότητας με Microfleece είναι ένας συγκολλημένος αφρός με απαλό fleece για μεγαλύτερη άνεση. Οι δύο αφροί εξυπηρετούν διαφορετικούς σκοπούς, όπως αντιθαμβωτική, ρύθμιση του κλίματος και επένδυση, ενώ το φλις δημιουργεί το ιδανικό στρώμα άνεσης μεταξύ γυαλιού και δέρματος.

ΑΦΡΟΣ ΑΕΡΙΣΜΟΥ

Ο αφρός εξαερισμού επιτρέπει τη μεταφορά αέρα, θερμότητας και υγρασίας. Όταν χρησιμοποιείται στα γυαλιά μας, αποτρέπει το θάμπωμα και δημιουργεί το ιδανικό κλίμα μέσα σε ένα ζευγάρι γυαλιά.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΘΗΚΗ EVA

Μια σκληρή θήκη που προστατεύει τα γυαλιά σας από εξωτερική πρόσκρουση και χωράει έως και δύο γυαλιά ή επιπλέον εφεδρικούς φακούς.

ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΦΑΚΟΥ

Το πιο γρήγορο σύστημα ανταλλαγής φακών που αναπτύξαμε ποτέ – αλλάξτε φακούς σε ένα δευτερόλεπτο.

OTG - ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ

Τα συνταγογραφούμενα γυαλιά μπορούν να φορεθούν κάτω από τα γυαλιά, καθώς τα γυαλιά προσφέρουν αρκετό όγκο στο εσωτερικό. Ο αφρός προσώπου πλάθεται στα πλαϊνά, για να δώσει χώρο στους κροτάφους των γυαλιών.

Χαρακτηριστικά

Φύλο
ΑΝΔΡΙΚΑ
ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
Rated 5 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews