Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility keyboard_arrow_up
  • -40%

SUPERSHAPE E-MAGNUM PERFORMANCE SKI + BINDINGS (2024)

313303
Ski
SUPERSHAPE E-MAGNUM PERFORMANCE SKI + BINDINGS (2024)
1.000,00 €
599,00 € Έκπτωση 40 %
με ΦΠΑ
Ύψος Σκι (cm)
ΔΕΣΤΡΕΣ ΣΚΙ

Για να ρυθμίσετε τις δέστρες σας, εισάγετε τις ακόλουθες πληροφορίες:

(Προσαρμοσμένα προϊόντα δεν επιστρέφονται ή ανταλλάσσονται)

Μπότα(mm)

Επίπεδο

Βάρος(kg)

Άμεσα διαθέσιμο

  Άμεση αποστολή

συνήθως 2 εργάσιμες μέρες

  Δωρεάν μεταφορικά

σε όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 69€

Τα ski Supershape e-Magnum σχεδιάστηκαν για τον κλασικό all-mountain σκιέρ που χρειάζεται ένα εύκολο σκι απόδοσης. Ελαφρώς πιο εύκολο στο χειρισμό από ένα αγωνιστικό σκι υψηλών επιδόσεων, το e-Magnum προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις και εύκολο χειρισμό για την απόλυτη ημέρα σκι στην πίστα (και ακόμη και εκτός). Όπως και το υπόλοιπο Supershape της σειράς, διαθέτει καινοτόμη τεχνολογία EMC που μειώνει τους κραδασμούς και αυξάνει τη σταθερότητα για να δημιουργήσει μια πιο αρμονική οδηγική εμπειρία. Χάρη στην τεχνολογία Graphene, το σκι έχει βελτιστοποιημένη κατανομή βάρους καθώς και τέλεια ισορροπία και έλεγχο. Ανεξάρτητα από το πόσο βρίσκεστε στις πίστες, το e-Magnum είναι το σκι που μπορείτε να εμπιστευτείτε εντός και εκτός πίστας.

Μήκος 149/156/163/170/177

Ακτίνα 13,1 @ Μήκος 170

Sidecut 129/72/111 @ Length 170

Plate Superflex PR Base low

EMC

ERA 3.0 S

Graphene Worldcup Sandwich Cap Construction

RD Race Structured UHM C Base

Speed Rocker

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΚΙ

ERA 3.0 S

Τώρα, το Supershape έχει προχωρήσει στην ERA3.0 S. Μια σπορ έκδοση, με ευέλικτο σκι και καινοτόμο σχεδιασμό εμπνευσμένο από τους αγώνες που ενσωματώνει Rocker, Radius και Rebound.

EMC 

Το HEAD EMC (Energy Management Circuit) διαθέτει πιεζοηλεκτρικές κεραμικές πλάκες ενσωματωμένες στο μπροστινό και το πίσω μέρος του σκι . Εδώ, η κινητική ενέργεια μετατρέπεται σε ηλεκτρονική ενέργεια και με τη σειρά της, η ηλεκτρονική ενέργεια χρησιμοποιείται για την απορρόφηση αρνητικών δονήσεων. Αυτό σημαίνει ότι το σκι τρέχει πιο ομαλά και σας επιτρέπει να κάνετε σκι σε υψηλότερο επίπεδο όλη την ημέρα.

ΓΡΑΦΕΝΙΟ

Το ΓΡΑΦΕΝΙΟ είναι το λεπτότερο και ελαφρύτερο στοιχείο που ανακαλύφθηκε ποτέ από την ανθρωπότητα. Το ΓΡΑΦΕΝΙΟ είναι επίσης το ισχυρότερο υλικό στον πλανήτη, ισχυρότερο από το διαμάντι και 300 φορές ισχυρότερο από το ατσάλι, όλα σε πάχος ενός ατόμου.

ΔΕΣΤΡΕΣ ΣΚΙ PROTECTOR PR 13 GW περισσότερες πληροφορίες εδώ

Χαρακτηριστικά

Φύλο
ΑΝΔΡΙΚΑ
Rated 5 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews