Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility keyboard_arrow_up
  • -34%

WCR E-SL REBEL FIS SKI + FREEFLEX ST 16 RACE (2024)

313083
WCR E-SL REBEL FIS SKI + FREEFLEX ST 16 RACE (2024)
1.500,00 €
990,00 € Έκπτωση 34 %
με ΦΠΑ
Ύψος Σκι (cm)

Για να ρυθμίσετε τις δέστρες σας, εισάγετε τις ακόλουθες πληροφορίες:

(Προσαρμοσμένα προϊόντα δεν επιστρέφονται ή ανταλλάσσονται)

Μπότα(mm)

Επίπεδο

Βάρος(kg)

Άμεσα διαθέσιμο

  Άμεση αποστολή

συνήθως 2 εργάσιμες μέρες

  Δωρεάν μεταφορικά

σε όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 69€

Το εγκεκριμένο από το FIS WCR e-SL Rebel FIS είναι το τέλειο αγωνιστικό σκι σλάλομ για επαγγελματίες αθλητές ταχύτητας. Διαθέτει την πρωτοποριακή τεχνολογία EMC της HEAD, η οποία μειώνει τους κραδασμούς και αυξάνει τη σταθερότητα για μια συνολική πιο ομαλή οδήγηση, καθώς και την τεχνολογία Graphene για βελτιστοποιημένη κατανομή ισορροπίας βάρους και τέλεια ισορροπία και έλεγχο. Εκτός από την απόκριση θετική καμπύλη του για βέλτιστη αντιδραστικότητα και επιτάχυνση, το σκι διαθέτει επίσης έναν πυρήνα ξύλου Worldcup Sandwich Construction με τον ενισχυμένο έλεγχο του Titanal®.

The FIS-approved WCR e-SL Rebel FIS is the perfect competition slalom ski for pro level speed competitors. It features HEAD's innovative EMC technology, which reduces vibrations and increases stability for an overall smoother ride as well as Graphene technology for optimized weight balance distribution and perfect balance and control. In addition to its responsive positive camber for optimal reactivity and acceleration, the ski also features a wood core Worldcup Sandwich Construction with the enhanced control of Titanal®.

Length 156/158/165/168

Radius 12,8 @ Length 168

Sidecut 119/68/103 @ Length 168

Plate RACEPLATE WCR 14 SHORT 

EMC

Graphene Worldcup Sandwich Construction

RD Racing Top Sheet

Race Structured High Speed UHM C Base

Rebel Camber

FIS approved

Infra-Red Base Waxing

EMC

Το HEAD EMC (Energy Management Circuit) διαθέτει κεραμικές πιεζοηλεκτρικές ενσωματωμένες στο μπροστινό και το πίσω μέρος του σκι. Εδώ, η κινητική ενέργεια μετατρέπεται σε ηλεκτρονική ενέργεια και με τη σειρά της, η ηλεκτρονική ενέργεια χρησιμοποιείται για την απορρόφηση αρνητικών δονήσεων. Αυτό σημαίνει ότι το σκι τρέχει πιο ομαλά και σας επιτρέπει να κάνετε σκι σε υψηλότερο επίπεδο όλη την ημέρα.

ΓΡΑΦΕΝΙΟ

Το ΓΡΑΦΕΝΙΟ είναι το λεπτότερο και ελαφρύτερο στοιχείο που ανακαλύφθηκε ποτέ από την ανθρωπότητα. Το ΓΡΑΦΕΝΙΟ είναι επίσης το ισχυρότερο υλικό στον πλανήτη, ισχυρότερο από το διαμάντι και 300 φορές ισχυρότερο από το ατσάλι, όλα σε πάχος ενός ατόμου.

Χαρακτηριστικά

Φύλο
ΑΝΔΡΙΚΑ
ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
Rated 5 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews