Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility keyboard_arrow_up
  • -10%
HEAD COMPACT anthracite, 326501
  • HEAD COMPACT anthracite, 326501
  • HEAD COMPACT anthracite, 326501

HEAD COMPACT anthracite

326501
HEAD COMPACT anthracite
90,00 €
81,00 € Έκπτωση 10%
με ΦΠΑ
Μέγεθος
Άμεσα διαθέσιμο

  Άμεση αποστολή

συνήθως 2 εργάσιμες μέρες

  Δωρεάν μεταφορικά

σε όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 69€

Η σειρά κράνους COMPACT εστιάζει στα βασικά στοιχεία ενός κράνους χειμερινών σπορ: υπέροχη εμφάνιση, τέλεια εφαρμογή και – το πιο σημαντικό – ύψιστη προστασία. Το COMPACT W είναι ένα εξαιρετικά ελαφρύ κράνος με λεπτό προφίλ σε διαχρονικό σχέδιο, που υποστηρίζεται από ένα ανθεκτικό πλαίσιο μαξιλαριού αυτιού. Αυτό το κράνος προσαρμόζεται αυτόματα σε οποιοδήποτε σχήμα κεφαλής χάρη στο πατενταρισμένο σύστημα Sphere Fit Auto, το οποίο μπορεί επίσης να ρυθμιστεί ανάλογα με το μέγεθος εάν χρειάζεται. Ένα άνετο κλίμα κράνους εγγυάται το σύστημα καναλιών εξαερισμού με επτά εξόδους εξαερισμού.

ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Μεγέθη XS/S (52-55 cm), M/L (56-59 cm), XL/XXL (60-69 cm)

Χρώματα μαύρα

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

HARDSHELL ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Αυτή η τεχνολογία κράνους είναι εξαιρετική σε μακροζωία και προστασία από κρούσεις. Για το λόγο αυτό το χρησιμοποιούμε στα αγωνιστικά και ενοικιαζόμενα κράνη μας.

360° MICROSHELL

Το 360° Microshell είναι ένα πολυανθρακικό στρώμα, το οποίο τυλίγεται τρισδιάστατα γύρω από το κάτω χείλος του κράνους, το οποίο αποτρέπει τις γρατσουνιές και τα βαθουλώματα στον αφρό του κράνους.

ΘΕΡΜΙΚΟΣ ΑΕΡΙΣΜΟΣ

Ο θερμικός αερισμός είναι το αυτόματο σύστημα αερισμού μας που οδηγεί τον ζεστό αέρα μακριά από το κεφάλι προς τα έξω χωρίς να αφήνει κρύο αέρα προς τα μέσα.

ΜΙΚΡΟΦΟΥΡΑ

Το Microfur είναι ταυτόχρονα ζεστό και άνετο στο δέρμα. Ως επένδυση κράνους δημιουργεί την τέλεια εφαρμογή και αίσθηση για τεμαχισμό όλη την ημέρα.

BEANIE LINER

Το μαλακό υλικό Microfleece του Beanie Liner προσαρμόζεται τέλεια στο κεφάλι και έτσι αποφεύγει τυχόν μώλωπες και τη δυσάρεστη είσοδο κρύου αέρα. Οι διαμορφωμένες ζώνες πλέγματος αφήνουν τη θερμότητα και την υγρασία να διαφύγουν προς τα έξω και, μαζί με το σύστημα εξαερισμού, εξασφαλίζουν ένα ευχάριστο κλίμα στο κεφάλι.

SPHERE FIT AUTO

Το νέο και κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα Sphere Fit τυλίγεται γύρω από το κεφάλι σαν φασόλι, δημιουργώντας μια άνετη και άνετη εφαρμογή χωρίς να ασκεί πίεση. Χρησιμοποιώντας μια ελαστική ταινία, η εφαρμογή προσαρμόζεται αυτόματα, αλλά μπορεί να ρυθμιστεί χρησιμοποιώντας το σύστημα κλικ στο πίσω μέρος του κράνους.

ΚΛΕΜΕΝΟΣ

Το Neckgator παρέχει άνεση και ζεστασιά στον χρήστη του κράνους. Προσθέτει άνεση, εφαρμογή και αποκλείει τα στοιχεία.

EN 1077:2007 ΤΑΞΗ Β

Το EN 1077 είναι το ευρωπαϊκό πρότυπο για κράνη σκι και σνόουμπορντ, λαμβάνοντας υπόψη τα αποτελέσματα των δοκιμών σύγκρουσης για να εξακριβωθούν οι ιδιότητες αντοχής στην απόσβεση και στη διάτρηση του εξωτερικού κελύφους. Η κατηγορία Β αυτού του πιστοποιητικού πιστοποιεί κράνη με μαλακά προστατευτικά αυτιών.

Χαρακτηριστικά

Φύλο
ΑΝΔΡΙΚΑ
Rated 5 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews