Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility keyboard_arrow_up
  • -12%
HEAD SENTINEL 5K + ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ | ΜΑΣΚΕΣ ΣΚΙ & SNOWBOARD, 390011
  • HEAD SENTINEL 5K + ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ | ΜΑΣΚΕΣ ΣΚΙ & SNOWBOARD, 390011
  • HEAD SENTINEL 5K + ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ | ΜΑΣΚΕΣ ΣΚΙ & SNOWBOARD, 390011
  • HEAD SENTINEL 5K + ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ | ΜΑΣΚΕΣ ΣΚΙ & SNOWBOARD, 390011
  • HEAD SENTINEL 5K + ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ | ΜΑΣΚΕΣ ΣΚΙ & SNOWBOARD, 390011
  • HEAD SENTINEL 5K + ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ | ΜΑΣΚΕΣ ΣΚΙ & SNOWBOARD, 390011

HEAD SENTINEL 5K + ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ | ΜΑΣΚΕΣ ΣΚΙ & SNOWBOARD

390011
HEAD SENTINEL 5K + ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ | ΜΑΣΚΕΣ ΣΚΙ & SNOWBOARD
170,00 €
149,00 € Έκπτωση 12 %
με ΦΠΑ
Άμεσα διαθέσιμο

  Άμεση αποστολή

συνήθως 2 εργάσιμες μέρες

  Δωρεάν μεταφορικά

σε όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 69€

Με τις  υπερσύγχρονες αγωνιστικες μάσκες σκι SENTINEL 5K GOLD WHITE + SL μπορείτε να βλέπετε κρυστάλλινα υπό όλες τις καιρικές συνθήκες, χάρη στη νέα τεχνολογία φακών 5K και το σύστημα γρήγορης ανταλλαγής φακών. Η τεχνολογία 5K αυξάνει την αντίθεση και τη φωτεινότητα των χρωμάτων για ένα απεριόριστο οπτικό πεδίο χωρίς παραμορφώσεις. Η επένδυση της μάσκας, δηλαδή ο αφρός προσώπου στο εσωτερικό της μάσκας, μπορεί να αντικατασταθεί ώστε να ταιριάζει απόλυτα στο δικό σας πρόσωπο ενώ το κάτω μέρος της μάσκας προστατεύει από τον άνεμο και κρατά τον αέρα έξω. 

Lens                     5K gold: S3, VLT 15%

Spare lenses       Orange: S1, VLT 57%

Color                      gold/white

Weather Condition     Sunny

TORIC LENS

Οι φακοί Toric είναι καμπυλωτοί για την αποφυγή οπτικών παραμορφώσεων.

DOUBLE LENS

Ο διπλός φακός Polycarbonate είναι φακοί που προσφέρουν 100% προστασία από τις επιβλαβείς ακτίνες UV και είναι 10 φορές πιο ανθεκτικοί στις κρούσεις από τους από τους κανονικούς γυάλινους ή πλαστικούς φακούς, παρόλο που έχουν παρόμοιο βάρος.

UV 400 & ANTI-FOG

Η επίστρωση UV 400 & Anti-Fog περιγράφει την υψηλή προστασία στην υπεριώδη ακτινοβολία και την ικανότητά τους να ελαχιστοποιούν την ομίχλη. Το φως στο βουνό είναι έντονο, επομένως χρειάζεστε την καλύτερη δυνατή προστασία καθώς και αντιθαμβωτικές ιδιότητες για να διατηρήσετε την καλύτερη ορατότητα.

5K LENS

Η νέα τεχνολογία φακών 5K έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την όρασή σας στο βουνό. Το 5K ενισχύει την αντίθεση και αυξάνει τη ζωντάνια του χρώματος φιλτράροντας ορισμένα μήκη κύματος του οπτικού φάσματος, αποκαλύπτοντας έτσι περισσότερες λεπτομέρειες και εξασφαλίζοντας μια ασφαλέστερη, λιγότερο κουραστική εμπειρία στο χιόνι σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

EXTREME WIDE FIELD OF VISION

Οι μάσκες HEAD, που χαρακτηρίζονται από πολύ ευρύ οπτικό πεδίο, είναι ιδανικές για αθλητές, εξασφαλίζοντας μέγιστη οπτική ικανότητα, ακόμη και σε αεροδυναμική θέση.

TRIPLE LAYER FOAM

Ο αφρός άνεσης διπλής πυκνότητας με microfleece είναι κατασκευασμένος από συγκολλημένο αφρό και είναι επενδυμένος με μαλακό fleece για μεγαλύτερη άνεση. Οι δύο αφροί εξυπηρετούν πολλαπλούς σκοπούς, συμπεριλαμβανομένης της αντιθαμβωτικής, ρύθμισης του κλίματος και αντικραδασμικής προστασίας, ενώ το fleece δημιουργεί το ιδανικό στρώμα άνεσης μεταξύ της μάσκας και του δέρματος.

SPEED SNAP LENS EXCHANGE

Το Speed Snap Lens Exchange είναι ένα γρήγορο και εύκολο σύστημα ανταλλαγής φακών. Οι φακοί μπαίνουν και βγαίνουν γρήγορα και εύκολα επιτρέποντας στον σκιέρ να συμβαδίζει με τις μεταβαλλόμενες συνθήκες φωτισμού.

EVA CASE INCLUDED

Μια σκληρή θήκη που προστατεύει τη μάσκα σας από εξωτερική πρόσκρουση και χωράει έως και δύο μάσκες ή επιπλέον εφεδρικούς φακούς.

EXTRA FACEFOAM

Για την προσαρμογή της εφαρμογής της μάσκας στο πρόσωπό σας, καθώς και για τη δημιουργία της τέλειας αντιστοιχίας μεταξύ κράνους και μάσκας.

WIND SEAL

Προστατεύει τη μάσκα από τον αέρα και το νερό που εισέρχεται στο εσωτερικό.

SPARE LENS INCLUDED

Περιλαμβάνεται ανταλλακτικός φακός.

Χαρακτηριστικά

Φύλο
ΑΝΔΡΙΚΑ
ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
Rated 5 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews