Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility keyboard_arrow_up
  • -10%
HEAD Ski Goggles Sentinel DH black + Sparelens
  • HEAD Ski Goggles Sentinel DH black + Sparelens
  • HEAD SENTINEL DH + ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ | ΜΑΣΚΑ ΣΚΙ + ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ, 390030
  • HEAD SENTINEL DH + ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ | ΜΑΣΚΑ ΣΚΙ + ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ, 390030
  • HEAD SENTINEL DH + ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ | ΜΑΣΚΑ ΣΚΙ + ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ, 390030

HEAD SENTINEL DH + ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ | ΜΑΣΚΑ ΣΚΙ + ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ

390030
HEAD SENTINEL DH + ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ | ΜΑΣΚΑ ΣΚΙ + ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ
160,00 €
144,00 € Έκπτωση 10%
με ΦΠΑ
Άμεσα διαθέσιμο

  Άμεση αποστολή

συνήθως 2 εργάσιμες μέρες

  Δωρεάν μεταφορικά

σε όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 69€

Η νέα, σύγχρονη αγωνιστική μάσκα σκι και snowboard SENTINEL DH προσφέρει πλήρη ορατότητα χάρη στο νέο σύστημα γρήγορης ανταλλαγής φακών, για να προσαρμοστείτε γρήγορα και εύκολα στις μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες, οι φακοί μπορούν να αλλάξουν σε δευτερόλεπτα. Η τεχνολογία TVT αυξάνει την αντίθεση σε όλες τις συνθήκες φωτός και, ταυτόχρονα, κάνει τους φακούς ανθεκτικούς στις γρατσουνιές.  Η επένδυση της μάσκας, δηλαδή ο αφρός προσώπου στο εσωτερικό της μάσκας, μπορεί να αντικατασταθεί ώστε να ταιριάζει απόλυτα στο δικό σας πρόσωπο ενώ το κάτω μέρος της μάσκας προστατεύει από τον άνεμο και κρατά τον αέρα έξω. Η έκδοση DH προσφέρει επίσης αντιανεμικό αφρό που εξασφαλίζει τέλεια ορατότητα ακόμα και σε ταχύτητες 140 km/h.

Lens                     Brown: S2, VLT 18%

Spare lenses       Orange: S1, VLT 57%

Color                    DH black

Καιρική Κατάσταση   Ηλιοφάνεια-Συννεφιά

TORIC LENS

Οι φακοί Toric είναι καμπυλωτοί για την αποφυγή οπτικών παραμορφώσεων.

DOUBLE LENS

Ο διπλός φακός Polycarbonate είναι φακοί που προσφέρουν 100% προστασία από τις επιβλαβείς ακτίνες UV και είναι 10 φορές πιο ανθεκτικοί στις κρούσεις από τους από τους κανονικούς γυάλινους ή πλαστικούς φακούς, παρόλο που έχουν παρόμοιο βάρος.

UV 400 & ANTI-FOG

Η επίστρωση UV 400 & Anti-Fog περιγράφει την υψηλή προστασία στην υπεριώδη ακτινοβολία και την ικανότητά τους να ελαχιστοποιούν την ομίχλη. Το φως στο βουνό είναι έντονο, επομένως χρειάζεστε την καλύτερη δυνατή προστασία καθώς και αντιθαμβωτικές ιδιότητες για να διατηρήσετε την καλύτερη ορατότητα.

EXTREME WIDE FIELD OF VISION

Οι μάσκες HEAD, που χαρακτηρίζονται από πολύ ευρύ οπτικό πεδίο, είναι ιδανικές για αθλητές, εξασφαλίζοντας μέγιστη οπτική ικανότητα, ακόμη και σε αεροδυναμική θέση.

TRIPLE LAYER FOAM

Ο αφρός άνεσης διπλής πυκνότητας με microfleece είναι κατασκευασμένος από συγκολλημένο αφρό και είναι επενδυμένος με μαλακό fleece για μεγαλύτερη άνεση. Οι δύο αφροί εξυπηρετούν πολλαπλούς σκοπούς, συμπεριλαμβανομένης της αντιθαμβωτικής, ρύθμισης του κλίματος και αντικραδασμικής προστασίας, ενώ το fleece δημιουργεί το ιδανικό στρώμα άνεσης μεταξύ της μάσκας και του δέρματος.

SPEED SNAP LENS EXCHANGE

Το Speed Snap Lens Exchange είναι ένα γρήγορο και εύκολο σύστημα ανταλλαγής φακών. Οι φακοί μπαίνουν και βγαίνουν γρήγορα και εύκολα επιτρέποντας στον σκιέρ να συμβαδίζει με τις μεταβαλλόμενες συνθήκες φωτισμού.

EVA CASE INCLUDED

Μια σκληρή θήκη που προστατεύει τη μάσκα σας από εξωτερική πρόσκρουση και χωράει έως και δύο μάσκες ή επιπλέον εφεδρικούς φακούς.

EXTRA FACEFOAM

Για την προσαρμογή της εφαρμογής της μάσκας στο πρόσωπό σας, καθώς και για τη δημιουργία της τέλειας αντιστοιχίας μεταξύ κράνους και μάσκας.

WIND SEAL

Προστατεύει τη μάσκα από τον αέρα και το νερό που εισέρχεται στο εσωτερικό.

SPARE LENS INCLUDED

Περιλαμβάνεται ανταλλακτικός φακός.

WINDSEALED MAIN FRAME

Ο αφρός Windseal είναι ένας αντιανεμικός αφρός που χρησιμοποιείται στις αγωνιστικές μάσκες DH μας για τον περιορισμό της διέλευσης του αέρα σε υψηλές ταχύτητες. 

Χαρακτηριστικά

Φύλο
Α-Γ
ΑΝΔΡΙΚΑ
ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
Rated 5 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews